dimecres, 2 d’abril del 2008

A L'Hospitalet, estem de festa!

Un any més, arriben les Festes de Primavera, que se celebraran entre els dies 17 i 23 d'abril. Com cada any, les festes coincidiran amb la diada de Sant Jordi, i mantindran la tradicional fira de llibres o les ofrenes florals, tot i que les principals activitats seran de dijous a diumenge.
Aquestes festes destacaran enguany per un increment de les activitats musicals, amb una nova oferta de concerts gratuïts, protagonitzats per grups alternatius i celebrats a l'Avinguda Josep Tarradelles, just davant de la Tecla Sala. Això sense oblidar els concerts que, com cada any, se celebraran a La Farga.
Deixant de banda el tema musical, no oblidem les activitats teatrals, que es podran veure al teatre joventut o les esportives, entre les que destaca, una passejada en bicicleta pels carrers de la ciutat. Els més petits, podran gaudir, com cada any, de La Festa al Parc que tindrà lloc a Can Buixeres i també del favulari o del correfoc infantil.
Tot això sense oblidar, el típic concurs de cocteleria, la marató de contes, la trobada de gegants o el fi de festa amb el correfoc i el piromusical.

Aquestes són només algunes de les activitats d'unes festes que, al meu parer, i tenint en compte que ja n'he vist unes quantes, enguany tenen bastant bona pinta!!!

3 comentaris:

Tomás ha dit...

Si se’m permet…un programa molt ben parit.

Rubén Garcia ha dit...

estic d'acord amb el comentari anterior molt bona programació!!

Parole saggie ha dit...

Es que dejando a un lado a Corbachín, también quedarán cosas que valgan la pena... Jeje. Dorian, The love of lesbian y La habitación roja! Y la 4ª Primavera Cinematogràfica en el Rambla Just Oliveras...

Ci ne andiamo a Firenze! :)